Un grup andorrà amb un col·laborador a la UE

Som dos empreses andorranes especialitzades en la Privacitat i la Protecció de Dades Personals (PPDP), P.I. Advocats i win2win, més una empresa emplaçada en el territori espanyol i especialitzada en el servei de Representant a la UE.

P.I. Advocats és el despatx d’advocats de referència al Principat d’Andorra en protecció de dades personals, propietat intel·lectual, tecnologies de la informació i serveis digitals.

Win2win és una empresa amb foco en les tecnologies i la gestió de projectes que compta entre les seves línies d’especialització les avaluacions d’impacte relatives a la protecció de dades (AIPDs), les auditories de protecció de dades, i el servei de Delegat de Protecció de Dades Extern (DPD).

Addicionalment, el Grup compta amb un col·laborador establert en territori espanyol, Compliance Gap Mitigation, per tal d’oferir serveis de Representant a la UE a un preu raonable.

El Grup compta amb un equip multidisciplinari d’advocats i tècnics propis altament especialitzats amb el que podem oferir als nostres clients tots els serveis que les seves empreses requereixen per complir amb la normativa en matèria de Privacitat i Protecció de Dades Personals.

Pel que fa a protecció de dades personals, els nostres professionals són especialistes acreditats en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, per l’agència de normalització espanyola AENOR, i segueixen amb una formació continuada i superior en la matèria tant per part d’AENOR com per part d’altres entitats certificadores.

Pel que fa al canvi cultural que demanen les noves normatives, i la implantació de mesures tècniques i organitzatives que es puguin requerir per reduir el risc respecte a la protecció de dades personals fins a un nivell acceptable, comptem amb personal acreditat en gestió de projectes per l’Institut de Gestió de Projectes (PMI), qui lidera aquesta disciplina a nivell mundial, així com amb una llarga experiència en mediació i resolució de conflictes.

D’altra banda, l’equip de P.I. Advocats i win2win treballa de manera proficient en català, castellà, anglès i francès.

win2win és una empresa andorrana que té, en l’actualitat, dues línies d’activitat: la protecció de dades, a la qual està dedicada aquesta web, i la implantació de solucions tecnològiques, sobre la qual de moment no hi ha informació en línia.

Si desitja més informació sobre qualsevol d’aquestes àrees d’activitat, si us plau, posi’s en contacte amb nosaltres mitjançant el correu suport@win2win.ad o el telèfon (+376) 683 086.

Avís Legal

Política de Privacitat

Política de Cookies

Xarxes socials