Contacte

Si desitja més informació o vull qualsevol aclariment, si us plau, posi’s en contacte amb nosaltres:

  1. Correu electrònic suport@win2win.ad
  2. Mòbil (+376) 683 086

Gràcies per contactar-nos.


D’acord amb la normativa de protecció de dades vigent a Andorra, li confirmem que:

  • Només farem servir les dades que hi hagui en el seu correu per contestar-li, i no les compartirem amb ningú.
  • Win2Win S.L.U. es l’únic responsable del tractament que dóna a les seves dades, i pel que fa als aclariments sobre el dit tractament, o per exercir algú dels drets que li confereix la normativa, por dirigir-se al nostre Delegat de Protecció de Dades (DPD) o al nostre Representant a la Unió Europea (Compliance Gap Mitigation S.L.):
    • DPD: dpd@win2win.ad
    • Representant a la UE w2w@compliancegapmitigation.com
  • Guardarem una copia xifrada del seu correu als nostres servidors per tal d’intentar atendre-li millor en futures ocasions, i la destruirem al cap d’un any.
  • Per més informació sobre els seus drets, si us plau, visiti la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades Personals.

win2win és una empresa andorrana que té, en l’actualitat, dues línies d’activitat: la protecció de dades, a la qual està dedicada aquesta web, i la implantació de solucions tecnològiques, sobre la qual de moment no hi ha informació en línia.

Si desitja més informació sobre qualsevol d’aquestes àrees d’activitat, si us plau, posi’s en contacte amb nosaltres mitjançant el correu suport@win2win.ad o el telèfon (+376) 683 086.

Avís Legal

Política de Privacitat

Política de Cookies

Xarxes socials