Home

Som dos empreses andorranes especialitzades en la Privacitat i la Protecció de Dades Personals (PPDP), P.I. Advocats i Win2Win, que col·laboren amb una empresa emplaçada en el territori espanyol i especialitzada en el servei de Representant a la UE per oferir tot el que una empresa del Principat d’Andorra pot necessitar en matèria de PPDP.

P.I. Advocats és el despatx d’advocats de referència al Principat d’Andorra en protecció de dades personals, propietat intel·lectual, tecnologies de la informació i serveis digitals. P.I. Advocats està especialitzat en:

  • L’adaptació dels documents contractuals,
  • La creació de polítiques de privadesa i cookies, i
  • Els serveis legals continuats en matèria de PPDP.

Win2Win és una empresa amb focus en les tecnologies, l’organització i la gestió del canvi, que compta amb personal certificat per realitzar:/p>

  • Avaluacions d’Impacte Relatives a la Protecció de Dades (AIPDs),
  • Auditories de protecció de dades, i
  • Servei de Delegat de Protecció de Dades Extern (DPD)

Addicionalment, el Grup compta amb un col·laborador establert en territori espanyol, Compliance Gap Mitigation,per tal d’oferir a un preu raonable:

  • Serveis de Representant a la UE

El Grup compta amb un equip multidisciplinari d’advocats i tècnics propis altament especialitzats amb el que podem oferir als nostres clients tots els serveis que les seves empreses requereixen per complir amb la normativa en matèria de Privacitat i Protecció de Dades Personals.

Pel que fa a protecció de dades personals, els nostres professionals són especialistes tant en la Llei Qualificada de Protecció de Dades del Principat d’Andorra (LQPD) com en el Reglament General de Protecció de Dades de la UE (RGPD), i estan acreditats per l’agència de normalització espanyola AENOR, per l’agència espanyola de protecció de dades AEPD, i/o per la “Information Systems Audit and Control Association” ISACA, i segueixen amb una formació continuada i superior en la matèria per part d’aquestes i altres entitats certificadores.

Pel que fa al canvi cultural que demanen les noves normatives, i la implantació de mesures tècniques i organitzatives que es puguin requerir per reduir el risc respecte a la protecció de dades personals fins a un nivell acceptable, comptem amb personal acreditat en gestió de projectes per l’”Institut de Gestió de Projectes” PMI, qui lidera aquesta disciplina a nivell mundial, així com amb una llarga experiència en gestió de riscos, mediació, i resolució de conflictes.

L’equip de P.I. Advocats i Win2Win treballa de manera proficient en català, castellà, anglès i francès.

win2win és una empresa andorrana que té, en l’actualitat, dues línies d’activitat: la protecció de dades, a la qual està dedicada aquesta web, i la implantació de solucions tecnològiques, sobre la qual de moment no hi ha informació en línia.

Si desitja més informació sobre qualsevol d’aquestes àrees d’activitat, si us plau, posi’s en contacte amb nosaltres mitjançant el correu suport@win2win.ad o el telèfon (+376) 683 086.

Avís Legal

Política de Privacitat

Política de Cookies

Xarxes socials