Formacions

Un alt percentatge dels incompliments en aquesta matèria prové del desconeixement i la falta de formació a empleats.

Els clients per als quals treballem han vist la gran rendibilitat que té per a les seves organitzacions el que traslladem les nostres conclusions sobre bones i males pràctiques detectades a les seves organitzacions amb plans de formació segmentats per àrees.

És precisament en aquestes sessions, que tot just duren 1 o 2 hores (“gamificació” inclosa), en les que sorgeixen i es resolen la majoria de dubtes que tenen els empleats. Aprofitem les formacions així mateix per a ensenyar a posar en pràctica a treballadors i directius les mesures de seguretat tècniques i organitzatives que es van recomanar en els informes de les auditories, d’acord amb els seus llocs de treball i a les seves responsabilitats.

El nostre objectiu es dobli: d’una banda volem facilitar al personal i col·laboradors de la seva organització uns coneixements bàsics en matèria de privacitat i protecció de dades, i d’altra volem conscienciar-los sobre la seva obligació de procedir d’acord amb la normativa vigent en aquesta matèria.

win2win és una empresa andorrana que té, en l’actualitat, dues línies d’activitat: la protecció de dades, a la qual està dedicada aquesta web, i la implantació de solucions tecnològiques, sobre la qual de moment no hi ha informació en línia.

Si desitja més informació sobre qualsevol d’aquestes àrees d’activitat, si us plau, posi’s en contacte amb nosaltres mitjançant el correu suport@win2win.ad o el telèfon (+376) 683 086.

Avís Legal

Política de Privacitat

Política de Cookies

Xarxes socials