Article 8. Condicions aplicables al consentiment del menor d’edat en relació als serveis de la societat de la informació

  1. En tots els àmbits, i especialment en el de l’oferta directa de serveis de la societat de la informació, el tractament de les dades personals d’un menor d’edat únicament es considera lícit si té com a mínim 16 anys; per als menors de 16 anys, el tractament només es considera lícit si el consentiment l’ha donat o l’ha autoritzat el representant legal del menor d’edat i únicament en la mesura en què s’ha donat o autoritzat. En aquests casos, el responsable del tractament ha de verificar que el consentiment el va donar o autoritzar el representant legal del menor d’edat, tenint en compte la tecnologia disponible.
  2. L’apartat anterior no afecta les disposicions generals del dret contractual, com les normes relatives a la validesa, la formació o els efectes dels contractes en relació amb un menor d’edat.

win2win és una empresa andorrana que té, en l’actualitat, dues línies d’activitat: la protecció de dades, a la qual està dedicada aquesta web, i la implantació de solucions tecnològiques, sobre la qual de moment no hi ha informació en línia.

Si desitja més informació sobre qualsevol d’aquestes àrees d’activitat, si us plau, posi’s en contacte amb nosaltres mitjançant el correu suport@win2win.ad o el telèfon (+376) 683 086.

Avís Legal

Política de Privacitat

Política de Cookies

Xarxes socials