Article 61. Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control

  1. Qualsevol persona interessada que consideri que el tractament de dades personals que l’afecta infringeix aquesta Llei té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Andorrana de Protecció de Dades, per mitjans electrònics o de forma presencial, i aquesta autoritat de control avalua l’admissibilitat a tràmit de la reclamació.
  2. Si admet a tràmit la reclamació, l’Agència Andorrana de Protecció de Dades comença una fase d’actuacions prèvies d’investigació a fi d’aconseguir una determinació millor dels fets i de les circumstàncies que justifiquen la tramitació del procediment; i informa la persona reclamant sobre el curs i el resultat de la seva reclamació.
  3. Si l’Agència rebutja la reclamació, ha de fer-ho motivadament, i la resolució de refús o el silenci negatiu, segons els terminis regulats al Codi de l’Administració, són susceptibles de ser recorreguts davant els tribunals andorrans.
  4. La persona interessada pot actuar personalment o representada per apoderat.
  5. Tanmateix, la persona interessada té dret a donar mandat a una entitat, una organització o una associació sense ànim de lucre, constituïda de conformitat amb la normativa andorrana, que tingui objectius estatutaris d’interès públic i que actuï en l’àmbit de la protecció dels drets i les llibertats de les persones interessades en matèria de protecció de les seves dades personals, perquè en nom seu presenti la reclamació prevista en aquest article i, en nom seu exerciti els drets a la tutela judicial efectiva contra l’Agència Andorrana de Protecció de Dades i contra el responsable i l’encarregat del tractament.

win2win és una empresa andorrana que té, en l’actualitat, dues línies d’activitat: la protecció de dades, a la qual està dedicada aquesta web, i la implantació de solucions tecnològiques, sobre la qual de moment no hi ha informació en línia.

Si desitja més informació sobre qualsevol d’aquestes àrees d’activitat, si us plau, posi’s en contacte amb nosaltres mitjançant el correu suport@win2win.ad o el telèfon (+376) 683 086.

Avís Legal

Política de Privacitat

Política de Cookies

Xarxes socials