Article 13. Tractament que no requereix identificació

  1. Si les finalitats per a les quals un responsable tracta dades personals no requereixen o ja no requereixen que el responsable identifiqui una persona interessada, aquest responsable no està obligat a mantenir, obtenir o tractar informació addicional per tal d’identificar l’interessat amb l’única finalitat de complir amb aquesta Llei.
  2. En els casos a què es refereix l’apartat 1, quan el responsable és capaç de demostrar que no pot identificar la persona interessada, si és possible l’ha d’informar en conseqüència. En aquests casos no s’apliquen els articles 18 a 23, tret que la persona interessada, a l’efecte d’exercir els seus drets en virtut d’aquests articles, faciliti informació addicional que en permeti la identificació.

win2win és una empresa andorrana que té, en l’actualitat, dues línies d’activitat: la protecció de dades, a la qual està dedicada aquesta web, i la implantació de solucions tecnològiques, sobre la qual de moment no hi ha informació en línia.

Si desitja més informació sobre qualsevol d’aquestes àrees d’activitat, si us plau, posi’s en contacte amb nosaltres mitjançant el correu suport@win2win.ad o el telèfon (+376) 683 086.

Avís Legal

Política de Privacitat

Política de Cookies

Xarxes socials